07 Юли 2020
1 EUR = 1.7581 BGN
1 USD = 0.7599 BGN
1 GBP = 0.4441 BGN
ОБЩЕСТВО
28.05.2020 09:31

Коментари 0 / Видяна 584

Нов регулатор контролира водоподаването към квартал „Еленово“ и ж.к. „Ален Мак“ в Благоевград

Още по темата: ВиК – Благоевград апелира: Не поливайте градини и тревни площи с питейна вода Инж.Росица Димитрова направи първа копка на нов дом на ВиК-Благоевград нарушено водоподаване в Добринище, вижте кога Kвартал „Плажа“ в Благоевград остава без вода днес ВиК – Благоевград с важно съобщение за жителите на жк. „Ален мак“, жк. „Еленово” и село Изгрев ВиК - Благоевград започна подмяна на водопроводната мрежа по ул. „Георги Димитров“ в село Полена ВиК – Благоевград подкрепи кампанията „Капачки за бъдеще“ Край на сушата в Перник! Водният режим отпада от днес Спират водата в кв.Ораново заради ремонт Детски празник в Музей на водата – Благоевград

 

Нов, съвременен регулатор, с най-високи експлоатационни.

 

характеристики, ще бъде монтиран на ул. „Бачо Киро“ в Благоевград.

 

Той ще контролира водоподаването в два от кварталите в града, а именно „Еленово“ и „Ален мак“.

 

В момента инженери към „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград подготвят съоръжението за поставянето му.

 

С въвеждането на регулатора в експлоатация ще бъдат постигнати три основни цели – намаляване на налягането и стабилизация по водопреносната мрежа, намаляване на загубите на питейна вода, както и ограничаване на авариите в района.

 

Към момента на територията на община Благоевград има монтирани регулатори в кварталите „Освобождение“, „Струмско“ , както и при село Бело поле.

 

„Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград работи непрекъснато в посока зониране на водопроводните мрежи, с цел подобряване на предоставяните услуги. 

 

Предстои да започне реализиране на обектите и на Инвестиционната програма на дружеството за 2020г.

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта