10 Юли 2020
1 EUR = 1.7581 BGN
1 USD = 0.7599 BGN
1 GBP = 0.4441 BGN
ОБЩЕСТВО
28.05.2020 14:08

Коментари 0 / Видяна 5042

Отново!Хлебарка изпълзя от тостера на хлапе в Благоевград

 

Смразяващ дъха обяд получи хлапе от Благоевград.

 

Без да иска, майката на малчуганина Ива Дачева за малко да го нахрани с любимия му тостер, гарниран обаче не с каквото и да е, а с жива - хлебарка в него.

 

За шокиращо преживяване написа в социалната мрежа самата тя и конкретизира, че неприятната случка се разиграла в дюнерджийница „Кебап 13“в центъра на града.

 

Във фейкбук, жената сподели, че днес купила на детето си тостер от заведението, но не какъв и да е, а с безплатен бонус към него - хлебарка.

 

„На вниманието на всички граждани, на вниманието на НАП и всички отговорни институции! Днес посетих заведение в центъра на Благоевград, Кебап 13, купих тостер със шунка на малкия ми син, на 3 годинки.

 

Първо ми направи впечатление, че касови бележки на клиентите не се издават, но си замълчах. След като започнах да си храня детето, още след първата хапка видях хлебарка в соса върху картофите.

 

Възмутена съм, моля споделяйте, за да се вземат мерки! Не е нормално в обстановка на пандемия, заведение като това да не спазва мерките за дезинфекция и контрол. Това може да навреди на децата ни!“

 

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта