10 Юли 2020
1 EUR = 1.7581 BGN
1 USD = 0.7599 BGN
1 GBP = 0.4441 BGN
РЕГИОН
30.05.2020 10:48

Коментари 0 / Видяна 1964

Пожарът в зеленчуковата борса в Кърналово тръгнал от камион

Още по темата: Пожар изпепели къща на възрастно семейство във Враца Дърводелски цех горя в петричкото село Рупите Мълния изпепели къща в с. Цапарево Сам срещу огъня: Мъж спаси село и гора от пожар Две деца загинаха при пожар във вила Има задържани за пожара край Кърналово Двама души са леко обгорели при пожара на борсата край Петрич Пожарът в зеленчуковата борса в Кърналово тръгнал от камион Потушен е пожарът край Кърналово Гори зеленчукова борса край Петрич!

 

 Цените на едро на плодовете и зеленчуците осезаемо са се вдигнали през последните 2 седмици.

 

Справка на Държавната комисия по стоковите борси и тържищата показва не малка разлика в цените на някои продукти.

 

„Пожарът в частната зеленчукова борса край петричкото село Кърналово вероятно е тръгнал от камион, паркиран в склад за палети. Важото е, че няма пострадали хора“, коментира кметът на Петрич Димитър Бръчков, който късно снощи се намираше на мястото

 

„Пожарът в частната зеленчукова борса край петричкото село Кърналово вероятно е тръгнал от камион, паркиран в склад за палети. Важото е, че няма пострадали хора“, коментира кметът на Петрич Димитър Бръчков, който късно снощи се намираше на мястото.

 

Снощи към 22 часа пламна частната зеленчукова борса в селото. Огънят е тръгнал от едно от халетата. Пламъците са били изключително силни и са обхванали и съседните сгради.

 

Частната зеленчукова борса се стопанисва от Илиян С. от петричкото село Скрът. Няколко екипа огнеборци успяха за кратко време да локализират огнената стихия, за да не достигне до близката бензиностанция. Щетите са огромни, изгорял е камиона и складираните  палети в цялото хале.Гърмежите, които се чуваха са от гръмналите гуми на камиона.

 

Днес разследващи ще извършват оглед на място, за да установят причините за пожара. Не е изключена версията и за умишлен палеж. Частната зеленчукова борса се намира вдясно от пътя за идващите от Петрич към Сандански, а общинската вляво.

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта