13 Юли 2020
1 EUR = 1.7581 BGN
1 USD = 0.7599 BGN
1 GBP = 0.4441 BGN
СТРАНА
30.05.2020 12:33

Коментари 0 / Видяна 848

НИМХ: Юни ще започне с дъжд и хладно време

Още по темата: Перфектно време за море в следващите 10 дни Гръмотевични бури над Западна и Централна България Жеги или бури през юли? Магнитни бури ни удрят през юли Месечна прогноза: Живакът ще скача до 39 градуса през юли Жеги до 35 градуса в следващите дни До 31 градуса в Благоевград днес Гореща вълна обхваща Европа Дългоочаквано подобрение: все по-малко дъжд и повече слънце от утре Юли, август и септември - перфектни за море

 

Юни ще започне с дъжд и хладно време.

 

Това каза по Радио „Фокус“ синоптикът от Националния институт по метеорология и хидрология Марияна Попова.

 

„Ще завършим май и ще започнем юни с доста хладно за периода време. Температурите са доста ниски. По най-високите части на планините вали и сняг.

 

До преди 10 дни имахме и слани по високите полета на Западна България, което макар че се е случвало и други години, не е чак толкова характерно. Така че до средата на десетдневието, до около 4-5 юни ни очаква сравнително хладен период с чести валежи. Само на места те ще бъдат временно по-интензивни.

 

След това условията за валежи ще останат доста дълго време, поне до средата на юни, дори и до 20-ти“, обясни тя.

 

Марияна Попова каза още, че между 5 и 7 юни температурите ще се повишат и ще станат близки до обичайните, но предупреди, че динамиката на времето ще продължи доста дълго време.

 

Юни ще започне с дъжд и хладно време. Това каза по Радио „Фокус“ синоптикът от Националния институт по метеорология и хидрология Марияна Попова.

E79 News; Снимки: Blagoevgrad.eu
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта