07 Август 2020
1 EUR = 1.7581 BGN
1 USD = 0.7599 BGN
1 GBP = 0.4441 BGN
РЕГИОН
03.06.2020 15:30

Коментари 0 / Видяна 454

Музеят в Разлог с нови три проекта

Още по темата: Минералният плаж в с.Баня отвори врати Нападнаха горски служители в Разлог Кметът Герчев забрани засега дефилето на абитуриентите в Разлог 75-годишна бизнесдама започва строителство на ваканционен мегакомплекс край Разлог В Разлог плетоха на открито В Разлог плетоха на открито Нови 11 работни места по проект „Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания в Община Разлог“ Музеят в Разлог с нови три проекта Разлог ще почетат паметта на Ботев Народният представител от ГЕРБ Александър Мацурев дари книги на библиотеките в Банско и Добринище

 

Исторически музей-Разлог успя не само да изработи, но и да спечели три проекта, които ще обогатят фондовете на културната институция.

 

Два от тях са в областта на „Дейности по опазване и представяне на движимото културно наследство и визуалните изкуства в музеите и художествените галерии“.

 

Спечелените проекти са: „Дооборудване на фондохранилища в Исторически музей-Разлог“, „Да творим в музея“ и „Известия на Исторически музей-Разлог“.

 

„Гордея се с постиженията и успеха, който жънем. Виждам, че посоката, в която вървим, е вярна.

 

Тези награди показват още веднъж усилията, които Община Разлог полага, заедно с Исторически музей, да превърнем града в един притегателен културен център, да популяризираме неговото богато културно-историческо наследство.

 

Искаме музеят да е още по-привлекателна и достъпна институция, да провокира желание в посетителите пак да се върнат. Община Разлог ще реновира и Патокова къща”, сподели кметът на Община Разлог - инж. Красимир Герчев.

 

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта