10 Юли 2020
1 EUR = 1.7581 BGN
1 USD = 0.7599 BGN
1 GBP = 0.4441 BGN
РЕГИОН
04.06.2020 13:04

Коментари 0 / Видяна 592

15 души са задържани при специализирана акция в Петрич

Още по темата: Узунов вече е с обвинение, заведоха Милушев във военната прокуратура Четирима арестувани след претърсванията в президентството Арестуваха съветника на президента Радев Задържаха Пламен Бобоков Кучета нахапаха жестоко мъж в село Логодаж Откриха мъртъв издирвания 72-годишен Любен Тодоров от Благоевград (Видео) Обвиненият за катастрофата с Милен Цветков иска вън от ареста Бор уби 30-годишна жена на Рилския манастир 78-годишна жена се удави в Поморие Прокуратурата: Хора на Васил Божков са следили магистрати и семействата им

 

Под ръководството на Окръжна прокуратура – Благоевград, на територията на гр. Петрич, се е провела специализирана полицейска акция по линия на противодействие на битовата престъпност.

 

Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.

 

В нея са участвали служители от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“, специализирани полицейски сили в отдел „Охранителна полиция“ при Областна дирекция на МВР - Благоевград, Районното управление на МВР - Петрич и Дирекция „Жандармерия“.

Проверени са били 123 моторни превозни средства и 147 лица. По Закона за МВР за срок до 24 часа са били задържани 15 лица, от които 7 са били привлечени към наказателна отговорност.

 

Обект на проверката са били и 6 места за обществен подслон и 8 заложни къщи. Съставени са били 14 акта за установени административни нарушения и са били издадени 36 фиша по Закона за движението по пътищата.

В резултат на извършените действия, към настоящия момент е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 354в, ал. 1 от НК – незаконно засяване и отглеждане на растения от рода на конопа.

 

Двадесет броя от тях са били открити и иззети в частен имот в гр. Петрич.

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта