10 Юли 2020
1 EUR = 1.7581 BGN
1 USD = 0.7599 BGN
1 GBP = 0.4441 BGN
СТРАНА
04.06.2020 13:19

Коментари 0 / Видяна 2572

Заедно дори в смъртта! Съпрузи се обесиха заедно

Още по темата: Узунов вече е с обвинение, заведоха Милушев във военната прокуратура Четирима арестувани след претърсванията в президентството Арестуваха съветника на президента Радев Задържаха Пламен Бобоков Кучета нахапаха жестоко мъж в село Логодаж Откриха мъртъв издирвания 72-годишен Любен Тодоров от Благоевград (Видео) Обвиненият за катастрофата с Милен Цветков иска вън от ареста Бор уби 30-годишна жена на Рилския манастир 78-годишна жена се удави в Поморие Прокуратурата: Хора на Васил Божков са следили магистрати и семействата им

 

Трагедия в карнобатското село Екзарх Антимово! Възрастни съпрузи са намерени обесени заедно.

 

Драмата е още по-разтърсващата заради силната любов помежду им, макар че са били на над 80 години. Те са решили да останат заедно и в смъртта. 

 

„Много уважавано семейство са в селото. Всички ги познават. Държат местния казан в Екзарх Антимово. Бяха си на възраст – единият на 80, другият на 83 години. През последните години имаха много болежки. Страдаха от различни заболявания.

Явно са решили, че ако единият почине, другият няма да може да преживее раздялата и са взели фаталното решение“, разказа местен жител пред Флагман, който познавал добре семейството. 

Те имат двама сина, които също живеят в Екзарх Антимово. Единият от тях, който живеел с възрастните си родители, е открил висящите на бесилото мъртви тела. 

„Прибрал се вкъщи и открил обесените си родители. Много голяма трагедия! Още не са се съвзели, Господ да им даде сили. Но пък историята ще помни вечно двамата влюбени“, разказа още местният жител. 

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта