04 Декември 2020
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.6209 BGN
1 GBP = 2.1614 BGN
ОБЩЕСТВО
20.06.2020 12:46

Коментари 0 / Видяна 720

ВиК – Благоевград подкрепи кампанията „Капачки за бъдеще“

Още по темата: ВиК – Благоевград предупреждава за опасност от замръзване на водомерите Спират водата в Покровник заради планов ремонт ВиК с важно съобщение за жителите на Гоце Делчев Общо 11 са общините в страната, които не са включени в Областните водни асоциации Нарушено водоподаване по улица „Пирин“ в Банско ВиК-Благоевград oсъществява постоянен контрол върху качеството на водата в Струмяни Ремонт оставя без вода две улици в Банско Заради ремонт! Спират водата в село Черниче Ремонтират уличен водопровод в Добърско ВиК-Благоевград отново подкрепи кампанията „Капачки за бъдеще

 

„Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград подкрепи кампанията „Капачки за бъдеще“, като се включи в организирана инициатива пред „Кауфланд“ - Благоевград.

 

Управителят на водното дружество инж. Росица Димитрова, заедно със служители на ВиК - Благоевград, пристигна на паркинга пред търговския обект и предаде над 100 кг капачки.

 

„Това е една благородна кауза, в която се включваме с радост. Пред основната сграда на ВиК – Благоевград вече сме поставили две метални сърца – едно по-голямо и едно по-малко.

 

Обмисляме да направим това и пред други обекти на дружеството, защото виждаме, че хората се отзовават“, коментира инж. Росица Димитрова.

 

Чрез кампанията „Капачки за бъдеще“ се осигуряват средства за закупуване на кувьози, които се предоставят на лечебни заведения от цялата страна.

 

„С приноса ни към инициативата, ние декларираме подкрепата си към едно добро дело.

 

От друга страна помагаме и за по-чиста природа“, коментира още инж. Росица Димитрова, управител на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград.

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта