04 Декември 2020
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.6209 BGN
1 GBP = 2.1614 BGN
РЕГИОН
22.06.2020 10:24

Коментари 0 / Видяна 850

Древен обичай за здраве „оживява“ навръх Еньовден в Сандански

Още по темата: Без “Синя зона” в Сандански през декември Говори семейството на Кристина, обвинена за убийството на децата си (Видео) Агенцията за закрила на детето: Няма сигнали от родителите на убитите деца в Сандански Майката-детеубийца от Сандански е спокойна в ареста! Спи, храни се добре, не плаче, не говори за децата ! Майката от Сандански, обвинена за убийството на децата си, признала: Георги ме заплаши, че ще ме принуди да се самоубия Жестоко убийство разтърси Сандански! Откриха заклани две деца В Сандански: Всички заведения с намалено работно време и без наргилета Филиалът на ДГ „Пролет“ в Сандански остава затворен до 20 ноември Нова детска градина ще бъде построена в Сандански Намаляват таксите за детски градини и ясли в Сандански

 

“Еньовден-легенди и традиции”! Еньовден- празникът на слънцето, водата и билките!

 

Община Сандански и НЧ „Отец Паисий 1919“ ви канят на поляната при Мечето, в любимия ни парк „Св. Врач“.

 

Малки и големи ще имат възможността да се се запознаят с обичаите на магическия празник, пресъзданени от Женска фолклорна група “Детелина” и Детски танцов състав “Звездица”.

 

За здраве и благоденствие, всички ще могат да минат под еньовския венец.

 

Специални работилнички ще вдъхновят децата да изработят красиви венци от цветя и билки и да си припомнят забравената техника за изработване на хербарий.

 

24 юни, от 08:00 ч. до 11:00 ч., парк „Свети Врач“, при Мечето!

 

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта