17 Януари 2021
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.6133 BGN
1 GBP = 2.1976 BGN
СТРАНА
11.07.2020 09:41

Коментари 0 / Видяна 702

Караянчева: Симпатизантите ни си тръгнаха мирно, така се прави протест (ВИДЕО)

Още по темата: Борисов заръча: В петък зимата идва, така че да се внимава много (ВИДЕО) Борисов: Увеличение на заплатите се предвижда и във висшите училища Борисов: Здравните власти ще организират ваксинация за пример (ВИДЕО) Борисов: Правителството е готово за парламентарни избори на 28 март Борисов от хеликоптер над АМ „Хемус”: Прекрасна ни е държавата, но е трудна за строителство (ВИДЕО) Премиерът Борисов: Управляваме най-правилно финансите, икономиката и здравните мерки по време на кризата заради COVID-19 Борисов: От днес имаме пълна диверсификация (ВИДЕО) Премиерът Борисов в Рилския манастир: Благодаря на църквата, която ни помага в кампанията за ваксинирането срещу COVID-19 Правителството реши: Помагаме с ваксини на Северна Македония 184 милиона лева за готовността на болниците за лечение в условията на пандемията

 

„От страна на ГЕРБ това беше митинг в подкрепа на правителството, а не контрапротест.

 

Нашите структури и симпатизантите на ГЕРБ казаха стига толкова.

 

Нека да разкажем и да подкрепим правителството в това, което прави.

 

Ние искаме да се чуе нашият глас. Затова толкова бързо се организирахме”. Това каза председателят на парламента в студиото на "Събуди се" Цвета Караянчева.

 

Тя благодари на структурите и симпатизантите на ГЕРБ, които са заявили своето отношение и подкрепа. „Те си тръгнаха съвсем мирно. Така се прави протест или митинг.

 

Хората, които каниш, трябва да можеш да ги управляваш”.

 

Караянчева бе категорична, че някой трябва да поеме отговорност за това, което се случи снощи. „Някой ги кани тези хора – президентът, разбира се. Все по-трудно ми е да говоря за президента, ще говоря за г-н Радев.

 

Когато кажем президент – това е човекът, който по конституция обединява всички български граждани. Президентът се разграничи от тях. Той стана президент на определена група от хора”, добави тя. 

 

Според председателя на Народното събрание президентът има идея да събори правителството и да направи служебен кабинет

 

. „За негово съжаление няма да успее.

 

През 2013 г. имаше същите хора, които искаха да съборят правителството и тогава успяха.

 

 

 

Сега обаче има много здравомислещи и ситуацията е различна”, смята Караянчева.

Автор: nova.bg, E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта