04 Декември 2020
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.6209 BGN
1 GBP = 2.1614 BGN
СТРАНА
11.07.2020 21:32

Коментари 0 / Видяна 716

Движението в центъра на София е блокирано от многобройни протестиращи

Още по темата: Купуваме Ремдесивир за лечение на COVID-19 за 14 млн. лева Борисов: Трябва да обърнем специално внимание върху готовността на ЕС за овладяването на пандемии Борисов:Не искам да чувам, че има проблем със заплащането на медиците Бойко Борисов: Подготвя се национален ваксинационен план Борисов: Влагаме огромни усилия в здравеопазването Партийната субсидия остава 8 лв. Сблъсъци пред Министерски съвет Премиерът Борисов: Доказаният ефект срещу COVID-19 е само един – намаляване на социалните контакти Борисов: Трябва бързо да действаме с одобряването на следващия бюджет на ЕС Борисов: Даваме шанс на бизнеса с най-ниска цена на газа (ВИДЕО)

 

Движението в центъра на София е блокирано от многобройни протестиращи. Пред сградата на Министерски съвет е разположен полицейски кордон. Протестиращите развяват български знамена. Те освиркват и скандират "Оставка", "Мафия", "Довиждане" и "Оставка и затвор".

 

За сега протестът е мирен и не се е стигало до ескалация на напрежението, както се случи късно снощи. В центъра на столицата са се събрали хиляди протестиращи от цялата страна. 

 

 

 

Автор: Агенция Фокус, E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта