04 Декември 2020
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.6209 BGN
1 GBP = 2.1614 BGN
РЕГИОН
13.07.2020 09:13

Коментари 0 / Видяна 1938

В Благоевград организират нов протест срещу Правителството

Още по темата: Купуваме Ремдесивир за лечение на COVID-19 за 14 млн. лева Борисов: Трябва да обърнем специално внимание върху готовността на ЕС за овладяването на пандемии Борисов:Не искам да чувам, че има проблем със заплащането на медиците Бойко Борисов: Подготвя се национален ваксинационен план Борисов: Влагаме огромни усилия в здравеопазването Партийната субсидия остава 8 лв. Сблъсъци пред Министерски съвет Премиерът Борисов: Доказаният ефект срещу COVID-19 е само един – намаляване на социалните контакти Борисов: Трябва бързо да действаме с одобряването на следващия бюджет на ЕС Борисов: Даваме шанс на бизнеса с най-ниска цена на газа (ВИДЕО)

 

 Нов протест с искане за оставката премиера Бойко Борисов и правителството се организира тази вечер в Благоевград.

 

В социалните мрежи вече се появи информация, според която жителите на областния център този път ще се събират не пред Общината, а пред Областната управа.

 

Протестът се очаква да започне към 18.00 часа.

 

Припомняме, че в неделния ден около 50 благоевградчани се събраха на протест пред Община Благоевград.

 

Сред тях бе и общинският съветник Калоян Ханджийски, който обяви, че всяка вечер до победата ще бъдат на улицата, като предупреди, че е възможно в даден момент да се предприемат и по-радикални действия.

 

Други от протестиращите пък казаха, че са излезли, защото са възмутени от поведението на полицията, която проявила агресия спрямо протестиращи.
 

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта