25 Февруари 2021
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.6121 BGN
1 GBP = 2.1951 BGN
ОБЩЕСТВО
31.07.2020 15:56

Коментари 0 / Видяна 4776

Без изненади! „Временните“ директори на детски градини в Благоевград остават за постоянно

Още по темата: Годишен отчет за изпълнението на бюджета представиха в Благоевград Без изненади! „Временните“ директори на детски градини в Благоевград остават за постоянно Конкурсите за директори в Благоевград – приказки с ОЧАКВАН край Ще намали ли Общината „тротоарното право“ за заведенията? Общинската администрация в Благоевград възстанови работата си Радослав Тасков поиска мораториум върху застрояването на зелени площи Отстраненият от ВАС и АС Румен Томов продължава да уволнява! Напрежение в петричкото село Яворница! Ясен Попвасилев ще управлява временно община Благоевград Да управляваш на инат! Кметът на Благоевград прави фестивал, вместо да подкрепи болниците в града!

 

 

Без изненади приключиха конкурсите за директори на 7 детски градини в Благоевград. Както се очакваше, „временно“ назначените от кмета Румен Томов за директори преди месеци, от днес вече са официално на постовете си, след като се показаха като най-достойни на проведените от Община Благоевград конкурси.

 

Драмата около директорските места всъщност приключи още вчера, когато стана ясно, че за 5 от 7-те детски заведения конкурсът продължава за само един от кандидатите. А кандидатите, както се оказа – все поддръжници на кмета и подкрепящи го партии.

Окончателните резултати показват, че „временно“ назначената за директор на ДГ „Вечерница“ г-жа Катя Низамова печели конкурса за мястото. „Временно“ назначената за директор на ДГ „Св. Богородица“ г-жа Славка Джаркова също остава за постоянно. „Временно“ назначената от кмета Румен Томов за директор на ДГ „Мак“ г-жа Галина Арабаджиева също печели конкурса. Конкурса за директор печели и „временно“ назначената на поста в ДГ „Здравец“ Емилия Георгиева.

 За директор на ДГ „Усмивка“ ще бъде назначена за постоянно Евелина Доскова, а Илияна Христова ще е директор на детска градина №3 „Детелини“.

 

Г-жа Силвия Иванова, назначена също „временно“ от екипа на Томов за директор на Център за личностно и творческо развитие на децата в Благоевград, също спечели конкурса и остава за постоянно на поста.

 

След финала на конкурсите се чудим дали пък не сме развили пророчески способности? Тъй като резултатите от тях за пореден път сбъдват това, което прогнозираме.

 

 

  

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта