30 Септмври 2020
1 EUR = 1.7581 BGN
1 USD = 0.7599 BGN
1 GBP = 0.4441 BGN
РЕГИОН
03.08.2020 19:31

Коментари 0 / Видяна 1344

Два протеста в Благоевград (ОБНОВЕНА)

Още по темата: Борисов за Цветанов: Той си има ново семейство, а при мен останаха децата Борисов: Разделението не е успешна формула в политиката Минималното обезщетение за безработица става 12 лв. на ден БСП и ДПС поискаха оставката на Цвета Караянчева Парламентът ще продължи работа по второто четене на Изборния кодекс ДПС няма да се регистрира в пленарна зала заради Изборния кодекс Парламентът ще разгледа на второ четене промените в Изборния кодекс 66-и ден на антиправителствени протести в София Подготвят Велико народно въстание 3 Поредна вечер на недоволство в София


За поредена вечер десетки жители на Благоевград излязоха на протест. Този път недоволните граждани са разделени на две групите. Едната е пред Общината, а другата пред сградата на ОД на МВР - Благоевград.

 

И двата протеста са срещу Правителството, премиера Бойко Борисов и главният прокурор Иван Гешев. Събралите се пред полицията тази вечер имат и още един повод да протестират. Те настояват за уволнение на служители на МВР, срещу които има подаде сигнал от Николай Кутанов, известен с прозвището Нили Лъвчето. Той твърди, че след протеста вчера и блокадата на главен път Е-79 край Кресна е спрян за проверка, като един полицай го е ударил в корема, а друг го е заплашил.

 

Двата протеста протекоха без напрежение. 

За кратко се стигна до блокада на пътя пред полицията.

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта