30 Септмври 2020
1 EUR = 1.7581 BGN
1 USD = 0.7599 BGN
1 GBP = 0.4441 BGN
ОБЩЕСТВО
04.08.2020 21:10

Коментари 0 / Видяна 1054

Протестиращи изсипаха два чувала с боклук пред офиса на ПП ГЕРБ

Още по темата: Борисов за Цветанов: Той си има ново семейство, а при мен останаха децата Борисов: Разделението не е успешна формула в политиката Минималното обезщетение за безработица става 12 лв. на ден БСП и ДПС поискаха оставката на Цвета Караянчева Парламентът ще продължи работа по второто четене на Изборния кодекс ДПС няма да се регистрира в пленарна зала заради Изборния кодекс Парламентът ще разгледа на второ четене промените в Изборния кодекс 66-и ден на антиправителствени протести в София Подготвят Велико народно въстание 3 Поредна вечер на недоволство в София

 

Пореден антиправителствен протест се проведе в Благоевград. Както всяка вечер, така и тази, началната точка бе Общината. По-късно недоволните граждани се отправиха на шествие, като първото място, на което традиционно спират е пред офиса на ПП ГЕРБ, където бяха изсипани два чувала с боклуци.


Шестивето продължи по центъра на града до улицата пред Младежки дом, където недоволните граждани препречиха движението, пресичайки пешеходната пътека. За кратко движението бе затруднено.


Полицейското присъствие бе засилено, като не се стигна до напрежение. И тази вечер протестиращите поискаха оставката на премиера Бойко Борисов, Правителството и главния прокурор Иван Гешев. Те са категорично, като със скандирания заявиха, че „Всеки ден ще е така до победата“.
 

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта