24 Октомври 2020
1 EUR = 1.7581 BGN
1 USD = 0.7599 BGN
1 GBP = 0.4441 BGN
ОБЩЕСТВО
05.08.2020 15:15

Коментари 0 / Видяна 500

Пожар в санданското село Склаве изпепели стотици декари сухи треви и храсти

Още по темата: Министър Ангелов в Сандански: Готови сме да разкрием още 66 легла в болниците в Петрич и Сандански Здравният министър проф. Костадин Ангелов пристигна в Сандански Остава динамична обстановката в болницата в Сандански Председателят на Районен съд – Сандански хвърли оставка 12 лекари от болницата в Сандански са с коронавирус Община Сандански започва дезинфекция на всички детски заведения От днес звезди огряват сцената на „Пирин Фолк“ Сандански 2020 Спецакция срещу битовата престъпност в Сандански Тежка авария остави без вода 5000 санданчани МС отпусна 4млн. за ремонт на пътя за Златолист


500 дка сухи треви и храсти са изгорели при пожар, възникнал в местността Коритото при село Склаве в Община Сандански. Кметът Атанас Стоянов благодари за добрата работа на огнеборците, потушили огнената стихия. „След отличната работа на службите по пожарна безопасност от Сандански, Петрич и Благоевград, разразилият се снощи пожар край село Склаве е напълно потушен. Изгорели са около 500 дка сухи треви и храсти.


В гасенето, в подкрепа на пожарникарите, кметът на село Склаве – Павел Пъхнев, с помощта на около 100 доброволеца, се притичат на помощ на екипите от пожарната. Вярно е, че заедно можем повече, стига да искаме”, казва Стоянов в профила си във Фейсбук.


Кметът призовава гражданите да бъдат бдителни, особено през летните месеци, когато пожароопасноста е особено висока.
 

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта