30 Септмври 2020
1 EUR = 1.7581 BGN
1 USD = 0.7599 BGN
1 GBP = 0.4441 BGN
СТРАНА
06.08.2020 09:19

Коментари 0 / Видяна 524

Дончев: Има вариант – оставка в края на септември

Още по темата: Борисов за Цветанов: Той си има ново семейство, а при мен останаха децата Борисов: Разделението не е успешна формула в политиката Минималното обезщетение за безработица става 12 лв. на ден БСП и ДПС поискаха оставката на Цвета Караянчева Парламентът ще продължи работа по второто четене на Изборния кодекс ДПС няма да се регистрира в пленарна зала заради Изборния кодекс Парламентът ще разгледа на второ четене промените в Изборния кодекс 66-и ден на антиправителствени протести в София Подготвят Велико народно въстание 3 Поредна вечер на недоволство в София

„Има и междинен вариант – например оставка в края на месец септември.

 

Така НС ще приеме всички важни закони, за да влезем подготвени есента”. Това коментира вицепремиерът Томислав Дончев в предаването „Здравей, България”.

 

„И 10 човека да са на площада, щом гневът им е на такова ниво, не можем да го пренебрегнем”, коментира вицепремиерът. 

„Всяка форма на насилие е осъдителна.

 

Нима някой от нас има интерес наше партийно събитие да се свързва с насилие? Дано МВР бързо да открие кои са тези момчета.

 

За мен това са провокации”. Това коментира вицепремиерът Томислав Дончев след напрежението около мястото, където се проведе Националната конференция на ГЕРБ в сряда.

 

„Не сме наемали охрана за самото мероприятие. Охрана има на София Тех Парк.

 

Но доколкото знам те не са от тази охрана”, коментира Дончев.

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта