22 Октомври 2020
1 EUR = 1.7581 BGN
1 USD = 0.7599 BGN
1 GBP = 0.4441 BGN
РЕГИОН
26.08.2020 13:18

Коментари 0 / Видяна 650

Доживотен затвор за българин, съден за убийство и изнасилване във Франция

Още по темата: Подновяват делото за убийството на Чората във ВКС 80 бона глоба за ТЕЦ „Бобов дол“ Обвиняем за закани с убийство в Благоевград се изправя пред съда Отложиха делото срещу задържания за убийство на Андреа от Галиче Спецсъдът нищи далаверата КТБ Окончателно: Осем години затвор за грабеж на жена в Петрич 1 млн. лв. гаранция за жената на Божков, тя отказва да плати Кристиан, обвинен за смъртта на Милен Цветков, е осъждан за грабеж Оставиха Атанас Бобоков в ареста Освободиха жената на Каплата след разпит

 

Тричленен състав на Окръжен съд - Кюстендил допусна изпълнение на европейска заповед за арест по отношение на изтърпяващия наказание "лишаване от свобода" в Бобовдолския затвор Олег Ч./ 32 години/, съобщиха от съда.

 

Европейската заповед е издадена от прокурор във Франция, във връзка с наказателно производство за извършени убийство, опит за убийство, нанасяне на тежка телесна повреда, изнасилване и незаконно проникване в частен имот през 2013 година.

 

За това престъпление Олег Ч. е осъден на доживотен затвор. Наказанието не е окончателно и не е влязло в сила поради обжалване.

 

В момента, обявеният за международно издирване български гражданин се намира в затвора в Бобов дол, където изтърпява наказание лишаване от свобода по присъда на съда в Гоце Делчев. Олег Ч. ще бъде предаден на властите във Франция след изтърпяване на наказанието му в България, допълниха от съда.

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта