20 Октомври 2020
1 EUR = 1.7581 BGN
1 USD = 0.7599 BGN
1 GBP = 0.4441 BGN
ОБЩЕСТВО
28.08.2020 09:43

Коментари 0 / Видяна 964

Домашен арест за мъжа отправял заплахи за убийство пред полицията в Благоевград

Още по темата: Арестуваха общински съветник от Дупница Убиха българка в Испания Намериха части от тялото на убита и разчленена жена Две жени от Благоевград направиха опит за самоубийство Инспектор от МВР: Задържан е виновният за изчезването на Янек Миланов Арестуваха българи за трафик на мигранти в Румъния Близките на изчезналия Янек искат полицейски оставки МВР – Благоевград с подробности за вчерашната акция на Полигона Полицейска акция край Благоевград, има задържани Шефът на ГДБОП: Задържани при спецакцията в София са „играли” с ЧСИ

Окръжен съд – Благоевград наложи мярка за неотклонение „домашен арест“ контрол с електронно средство за наблюдение на мъж, отправял заплахи за убийство пред сградата на полицията в Благоевград.

 

   Окръжен съд – Благоевград измени определение на Районен съд –Благоевград, с което е наложена мярка „задържане под стража“, и пусна под домашен арест  мъж, заплашвал друго лице с убийство.

 

  Г. В. е привлечен към наказателна отговорност за извършено от него престъпление по чл. 144, ал. 3, вр. ал. 1 от НК.

 

Той е обвинен в това, че на 18.08.2020 г., в телефонен разговор, проведен чрез мобилно приложение „Месинджър“, се е заканил с убийство на Г.И.  Минути по-късно, пред сградата на ОД на МВР гр. Благоевград, на ул. „Владо Черноземски“, Г. В. продължил да отправя заплахи към  Г. И., а  в ръката си държал брадва.

 

Въззивният съд прецени, че на този етап са налице доказателства, от които може да се приеме, че подсъдимият е съпричастен към престъплението, за което му е повдигнато обвинение, но че целите на наложената му мярка за неотклонение ще се реализират пълноценно чрез налагането на домашен арест.

 

    Наложената мярка от Окръжен съд - Благоевград е окончателна и не подлежи на обжалване.

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта