22 Октомври 2020
1 EUR = 1.7581 BGN
1 USD = 0.7599 BGN
1 GBP = 0.4441 BGN
РЕГИОН
24.09.2020 06:49

Коментари 0 / Видяна 976

Издирват дете на 2 г. в Якоруда /Обновена/

 

Малкият Мехмед Юркин от град Якоруда на 2 г. и 7 м. е в неизвестност от вчера следобяд. Детето било в двора на къщата на своята баба. Тя обаче влязла за малко вътре и когато се върнала, него го нямало. Мехмед е изчезнал вчера около 16.00 часа и до този час следа от него няма. В издирването му от снощи участват полицаи от управленията в Якоруда, Разлог и Банско, както и следствена група със следови кучета. Десетки жители на Якоруда останаха будни цялата нощ и се включиха в издирването на Мехмед, но за съжаление до момента резултат няма.

 

Снимка на детето с молба за помощ публикува във Фейсбук лелята на момченцето. Призивът и бе споделен от хиляди хора от цялата страна, а хиляди изразяват подкрепа и се молят Мехмед да се намери жив и здрав час по-скоро.

 

Мехмед е висок около 80 см, с руса коса и кафяви очи. Облечен е със синя жилетка с дълъг ръкав и розови панталонки. Обут е с чехли. Последно е било забелязано около 16:00 часа на 23.09.2020 г. в двора на дома си в гр.Якоруда. След подаването на сигнала, около 18:00 часа на тел. 112, са предприети незабавни издирвателни мероприятия от полицейски служители, служители на РСПБЗН-Разлог, Планинска спасителна служба и служители на общината. 

 

Въпреки нощта, полиция и доброволци вече са претърсили голяма част от Якоруда и места, на които Мехмед е ходил с родителите си. Проверяват се дерета, кладенци, изоставени постройки. Надеждата на всички е, че с настъпването на утрото издирването ще стане по-лесно и Мехмед ще бъде открит.

 

От полицията съобщиха за Нова ТВ, че акцията по издирването на момченцето се разширява, разширява се и периметърът на търсене като ще се обходят местности извън градчето. Претърсен е бил адрес на роднини на семейството, но без резултат. 

 

Полицията работи по всички версии около изчезването на Мехмед. Семейството му призовава всички, които са го видели, или имат някаква информация по случая, незабавно да се свържат с полицията. 

 

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта