24 Октомври 2020
1 EUR = 1.7581 BGN
1 USD = 0.7599 BGN
1 GBP = 0.4441 BGN
СТРАНА
28.09.2020 14:13

Коментари 0 / Видяна 848

Борисов за Цветанов: Той си има ново семейство, а при мен останаха децата

Още по темата: Отмениха карантината на Бойко Борисов и Севдалина Арнаудова Борисов: Благодарни сме на САЩ за подкрепата към армията ни Над 2 млн. възрастни ще получат 50 лв. към пенсиите си за ноември Томислав Дончев: Не можах да разбера как член на правителството е лишил Радев от вечеря в Естония Избират председател на Държавната агенция за българите в чужбина онлайн Парламентът ще разгледа изцяло нов Закон за виното и спиртните напитки на първо четене Яйца по министерството на отбраната в 103-ия ден на протеста Всеки пенсионер ще получи по 120 лв. за храна Борисов: Над 1,7 млрд. лв. за сектор "Земеделие" до края на годината Премиерът Бойко Борисов: Кризата с коронавируса ще отмине и хората пак ще се придвижват без ограничения

 

„Ние сме като едно семейство с Цветанов след 20-годишен брак и сме се разделили – той си има ново семейство, а при мен останаха децата“. Така премиерът Бойко Борисов коментира отношенията с бившата си дясна ръка и новата му партия.

„Няма да коментирам Цветанов, да вземе колкото иска гласове“, допълни премиерът, който е на посещение в Ловеч за откриването на новия катедрален храм „Свети Кирил и Методий“.

 

"Ние сме били 20 години заедно, това е като един брак. Лоша дума няма да кажа. Пожелавам му успех“, заяви още Борисов.

 

Коментара си той направи, след като получи орден от Ловчанския митрополит Гавриил. Той благодари на министър-председателя за отпуснатите средства за ремонт на църквите в града.

 

Според Борисов това е една от най-добре изрисуваните катедрали у нас.

 

След това премиерът посети местната печатница, за да обсъди с персонала мерките в помощ на бизнеса по време на пандемията.

 

Автор: nova.bg, E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта