02 Декември 2020
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.6326 BGN
1 GBP = 2.1769 BGN
ОБЩЕСТВО
05.10.2020 15:15

Коментари 0 / Видяна 1284

Благотворителен концерт „Направи добро, подай ръка“ в помощ на доц. Ангел Цветков ще се проведе в Благоевград

Още по темата: ЮЗУ „Неофит Рилски“ с награда от конкурса „Сърце и слово срещу наркотиците“ ЮЗУ „Неофит Рилски“ е домакин на онлайн международна конференция ЮЗУ възпитаник спечели 75 000 лв. от победата на Байдън Студенти и преподаватели от ЮЗУ отбелязаха празника „Средата на есента“ Важно за студентите в ЮЗУ “Н. Рилски” Научна сесия „Култура, медии и културен туризъм по време на COVID-19” ще се проведе в ЮЗУ „Неофит Рилски“ Студенти от ЮЗУ „Неофит Рилски“ представят „Между кан-кан и сиртаки“ Факултетът по педагогика към ЮЗУ проведе онлайн конференция „Гносеологически основи на образованието“ ЮЗУ oткрива нова модерна спортна зала със 750 места 2 факултета в ЮЗУ преминават към онлайн обучение

 

Факултетът по изкуствата към Югозападния университет „Неофит Рилски“ организира благотворителен концерт „Направи добро, подай ръка“.

 

Концертът е в помощ на доц. д-р Ангел Цветков, преподавател в катедра „Социология“ към Философския факултет, който се нуждае от спешна животоспасяваща трансплантация на стволови клетки.

 

Благотворителното събитие ще се проведе в Летен театър – Благоевград (при неблагоприятни метеорологични условия концертът ще се състои в зала „УСЕТ“, Учебен корпус  №8).

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта