04 Декември 2020
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.6096 BGN
1 GBP = 2.1645 BGN
РЕГИОН
13.10.2020 09:59

Коментари 0 / Видяна 1020

Остава динамична обстановката в болницата в Сандански

Още по темата: Без “Синя зона” в Сандански през декември Говори семейството на Кристина, обвинена за убийството на децата си (Видео) Агенцията за закрила на детето: Няма сигнали от родителите на убитите деца в Сандански Майката-детеубийца от Сандански е спокойна в ареста! Спи, храни се добре, не плаче, не говори за децата ! Майката от Сандански, обвинена за убийството на децата си, признала: Георги ме заплаши, че ще ме принуди да се самоубия Жестоко убийство разтърси Сандански! Откриха заклани две деца В Сандански: Всички заведения с намалено работно време и без наргилета Филиалът на ДГ „Пролет“ в Сандански остава затворен до 20 ноември Нова детска градина ще бъде построена в Сандански Намаляват таксите за детски градини и ясли в Сандански

Все още ситуацията в болница „Югозападна“ в Сандански е динамична и сложна, каза в ефира на Радио Благоевград кметът на община Сандански.

 

В лечебното заведение няма заразени лекари, подчерта Стоянов.

 

Три от медицинските сестри са с пневмонии и леки усложнения, уточни кметът на курортния град.

 

Заради заразените с коронавирус медици от отделението по хирургия, се налага реорганизация на режима на работа, заяви Атанас Стоянов.

 

Пациентите се пренасочват към болницата в Петрич.

 

На своите колеги помагат хирурзите от Сандански. Вече има приети пациенти за планови операции в хирургичното отделение в петричкия клон на Югозападната болница.

 

Днес кметът на община Сандански Атанас Стоянов ще се срещне с управителя на болницата, д-р Илия Тонев, за да обсъдят ситуацията. И тази седмица остава затворена детска градина „Дора Габе“.

 

Там бяха установени положителни проби на част от непедагогическия персонал.

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта