20 Октомври 2020
1 EUR = 1.7581 BGN
1 USD = 0.7599 BGN
1 GBP = 0.4441 BGN
СТРАНА
17.10.2020 15:00

Коментари 0 / Видяна 464

Онкологичният център във Враца е новото огнище на COVID-19

Още по темата: Училището на починалата учителка в Търговище премина в онлайн обучение 40 милиона са вече заразените с коронавирус в света Огнище на COVID-19 в звено на полицията в Благоевград Рекорд! 1024 нови случая на Covid - 19 за последното денонощие Министър Ангелов: Ще обсъдим връщане на задължителното носене на маски и на открито (Видео) Москва започва масова ваксинация срещу коронавируса Министър Ангелов все още препоръчва да не се пътува до Благоевградскo Доц. Мангъров си направи тест за COVID-19, отрицателен е Здравният министър идва в Благоевград За три дни почти 100 случая на COVID – 19 в Благоевградско

 

Регистрираха още един случай на коронавирус в Комплексния онкологичен център във Враца, предаде БНТ.

 

Лечебното заведение се оказа ново огнище на заразата, като за него се разбра едва след като завеждащият отделение д-р Петранка Лишковска загуби битката с болестта.

 

След като 54-годишния специалист почина, стана ясно, че с положителни проби са още 18 медици. Сега с новата положителна проба стават 19.

 

Здравната инспекция е взела мерки за ограничаване на заразата - медиците с положителен тест са под карантина. Две от отделенията пък работят само амбулаторно.

 

Лечебното заведение, което обслужва цяла Северозападна България, е под наблюдението на здравните власти и се подготвят още мерки, които обаче ще бъдат приложени, след като изтече двуседмичният карантинен период.

 

С днешна дата във Врачанска област новите случаи са общо 11.

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта