28 Ноември 2021
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.6121 BGN
1 GBP = 2.1951 BGN
ОБЩЕСТВО
17.10.2020 15:45

Коментари 1 / Видяна 2204

ЮЗУ oткрива нова модерна спортна зала със 750 места

Още по темата: От днес стартира приемът на документи за кандидат-студентите в ЮЗУ „Неофит Рилски” Започва приемът на документи за участие в класирането на кандидат-студентите в ЮЗУ „Неофит Рилски“ Как ще се провеждат изпитите в ЮЗУ „Неофит Рилски“? Филм на преподавател от ЮЗУ „Неофит Рилски“ бе представен премиерно на „София филм фест“ С есе се влиза в ЮЗУ Филологическият факултет на ЮЗУ „Неофит Рилски“ организира конкурс за есе за кандидат-студенти Сборник, издаден от ЮЗУ „Неофит Рилски“, представя българското клавирно наследство Природо-математическият факултет на ЮЗУ „Неофит Рилски“ организира онлайн състезания с формат на матура Електронните кандидатстудентски изпити в Югозападния университет „Неофит Рилски“ продължават ЮЗУ „Неофит Рилски“ проведе първите кандидатстудентски изпити

 

Предстои откриването на нова и модерна спортна зала в ЮЗУ “Неофит Рилски” в Благоевград.

 

Тя e тип балон ще бъде с капацитет от 750 места.

 

Залата ще бъде част от Спортния комплекс на университета, който е сред най-модерните в страната със стадиони, закрити спортни зали, открити спортни площадки и фитнес зали.

 

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

инж. Ганев, 18.10.2020 09:01

Залата е тип "балон", а истинският балон, пишман-професор и "ректор"-пенсионер вече е "усвоил" комисионната и точи лиги за още. Юруш на маслините, "Après moi et le déluge" ("След мен и потоп")! Да ви е честит некадърника!

1

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта