20 Октомври 2020
1 EUR = 1.7581 BGN
1 USD = 0.7599 BGN
1 GBP = 0.4441 BGN
СВЯТ
17.10.2020 18:00

Коментари 0 / Видяна 730

Забраняват консумацията на храна и напитки на открито в италианския регион Ломбардия

Още по темата: Ще останат ли онкоболните пациенти от Северозапада без лечение? Затварят хирургичното и неврологично отделение в МБАЛ-Девин Училището на починалата учителка в Търговище премина в онлайн обучение 40 милиона са вече заразените с коронавирус в света Огнище на COVID-19 в звено на полицията в Благоевград Рекорд! 1024 нови случая на Covid - 19 за последното денонощие Министър Ангелов: Ще обсъдим връщане на задължителното носене на маски и на открито (Видео) Москва започва масова ваксинация срещу коронавируса Министър Ангелов все още препоръчва да не се пътува до Благоевградскo Доц. Мангъров си направи тест за COVID-19, отрицателен е

 

Италианският регион Ломбардия, първият европейски епицентър на пандемията на коронавируса, е наредил всички барове да затварят в полунощ от събота, като мярка срещу разпространението на коронавируса, предава AFP.

 

Всички любителски спортни събития също са забранени в богатия северен регион, където се появиха първите случаи на COVID-19 в Европа през февруари.

 

Според новите ограничения, които ще останат в сила до 6 ноември, баровете след 18 ч. ще могат да обслужват само клиенти, седнали на маси, а продажбата на алкохол за изнасяне навън също е забранена след това време.

 

Ломбардия, най-гъсто населеният регион на Италия, също забрани консумацията на храна и напитки във всички обществени открити зони извън, съгласно новите правила.

 

В петък Италия съобщи за 10 000 нови инфекции за последните 24 часа, като случаите нарастват въпреки правителствените ограничения, засягащи ежедневието на хората.

 

Ломбардия, най-засегнатата област в Италия, призова училищата да редуват онлайн и присъствени занятия.

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта