04 Декември 2020
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.6096 BGN
1 GBP = 2.1645 BGN
ОБЩЕСТВО
19.10.2020 14:28

Коментари 0 / Видяна 872

Факултетът по педагогика към ЮЗУ проведе онлайн конференция „Гносеологически основи на образованието“

Още по темата: ЮЗУ „Неофит Рилски“ с награда от конкурса „Сърце и слово срещу наркотиците“ ЮЗУ „Неофит Рилски“ е домакин на онлайн международна конференция ЮЗУ възпитаник спечели 75 000 лв. от победата на Байдън Студенти и преподаватели от ЮЗУ отбелязаха празника „Средата на есента“ Важно за студентите в ЮЗУ “Н. Рилски” Научна сесия „Култура, медии и културен туризъм по време на COVID-19” ще се проведе в ЮЗУ „Неофит Рилски“ Студенти от ЮЗУ „Неофит Рилски“ представят „Между кан-кан и сиртаки“ Факултетът по педагогика към ЮЗУ проведе онлайн конференция „Гносеологически основи на образованието“ ЮЗУ oткрива нова модерна спортна зала със 750 места 2 факултета в ЮЗУ преминават към онлайн обучение

 

Факултетът по педагогика към Югозападния университет „Неофит Рилски“ бе съорганизатор на Петата международна научно-практическа конференция “Гносеологически основи на образованието“, посветена на видния руски учен педагог Сергей Петрович Баранов.

 

Форумът се проведе онлайн, съвместно с Института по психология и образование на Липецкия държавен педагогически университет „П.П. Семенов-Тян-Шански“.

 

Приветствие към участниците в конференцията отправи деканът на Факултета по педагогика доц. д-р Янка Стоименова.

 

Модератори на научното събитие бяха доц. д.н. Лидия Цветанова-Чурукова, доц. д-р Диана Захариева и доц. д-р Анна Покровнишка.

 

В рамките на онлайн форума бяха представени 15 доклада, които предстои да бъдат публикувани в сборник от конференцията.

 

Презентирани бяха добри практики в Лабораторията за иновационни педагогически технологии, майсторски класове от преподаватели от Факултета по изкуствата и Природо-математическия факултет.

 

Свои изследвания представиха преподаватели от Факултета по педагогика, Факултета по изкуствата и Техническия факултет към ЮЗУ „Неофит Рилски“, академици и представители на Обществената академия за наука, образование и култура на Република България.

 

Провежданите ежегодно дистанционни конференции с Липецкия държавен педагогически университет са в съответствие с Договора за двустранно сътрудничество между двете институции.

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта