04 Декември 2020
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.6096 BGN
1 GBP = 2.1645 BGN
РЕГИОН
19.10.2020 14:59

Коментари 0 / Видяна 802

Здравният министър проф. Костадин Ангелов пристигна в Сандански

Още по темата: Без “Синя зона” в Сандански през декември Говори семейството на Кристина, обвинена за убийството на децата си (Видео) Агенцията за закрила на детето: Няма сигнали от родителите на убитите деца в Сандански Майката-детеубийца от Сандански е спокойна в ареста! Спи, храни се добре, не плаче, не говори за децата ! Майката от Сандански, обвинена за убийството на децата си, признала: Георги ме заплаши, че ще ме принуди да се самоубия Жестоко убийство разтърси Сандански! Откриха заклани две деца В Сандански: Всички заведения с намалено работно време и без наргилета Филиалът на ДГ „Пролет“ в Сандански остава затворен до 20 ноември Нова детска градина ще бъде построена в Сандански Намаляват таксите за детски градини и ясли в Сандански

Здравният министър проф. Костадин Ангелов пристигна  в Сандански.

 

Той е на планирано посещение в Благоевградска област, за да се запознае със създадената организация във връзка с разпространението на коронавируса.

 

Очаква се проф. Ангелов да посети и болниците в Гоце Делчев, Разлог и Благоевград, където здравните заведения вече са препълнени.

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта