02 Декември 2020
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.6326 BGN
1 GBP = 2.1769 BGN
РЕГИОН
26.10.2020 12:15

Коментари 0 / Видяна 576

След 21 дни карантина детска градина „Дора Габе“ в Сандански отваря врати, без детската ясла

Още по темата: Без “Синя зона” в Сандански през декември Говори семейството на Кристина, обвинена за убийството на децата си (Видео) Агенцията за закрила на детето: Няма сигнали от родителите на убитите деца в Сандански Майката-детеубийца от Сандански е спокойна в ареста! Спи, храни се добре, не плаче, не говори за децата ! Майката от Сандански, обвинена за убийството на децата си, признала: Георги ме заплаши, че ще ме принуди да се самоубия Жестоко убийство разтърси Сандански! Откриха заклани две деца В Сандански: Всички заведения с намалено работно време и без наргилета Филиалът на ДГ „Пролет“ в Сандански остава затворен до 20 ноември Нова детска градина ще бъде построена в Сандански Намаляват таксите за детски градини и ясли в Сандански

Детска градина „Дора Габе“ в Сандански възстановява своята работа от днес, съобщиха от Общинската администрация в курортния град.

 

Както „Струма” писа преди 21 дни след установени положителни проби за Covid-19 ДГ „Дора Габе“ временно преустанови дейността си.

 

След направена пълна дезинфекция и отрицателни тестове за Covid-19 наперсонала детската градина възстановява поетапно своята работа.

 

Ще работят 4 групи, без детската ясла

Автор: в. Струма, E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта