04 Декември 2020
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.6096 BGN
1 GBP = 2.1645 BGN
РЕГИОН
29.10.2020 12:40

Коментари 0 / Видяна 372

Обособиха приемна за граждани в сградата на Община Петрич

Още по темата: ДГ №3 „Слънце“ от вчера работи извънредно за децата на лекарите от петричката болница Кметът на Петрич Д. Бръчков предлага да отпаднат наемите за месец декември за всички, които ползват общински обекти Отменят и кукерския фестивал в Петрич Георги Ангелски напуска ОбС Петрич Община Петрич с нови епидемични мерки от днес Щабът в Петрич иска вечерен час за заведенията и удължаване на мерките до 15 ноември Въвеждат вечерен час за заведенията в Петрич Обособиха приемна за граждани в сградата на Община Петрич Три сватби в община Петрич забранени след намесата на прокуратурата и РЗИ Заради COVID - 19! Нови по - строги мерки в Петрич

Въведоха пропускателен режим в сградата на община Петрич, след като преди дни стана ясно, че кметът Димитър Бръчков е дал положителна проба за коронавирус. 

 

На горните етажи в общината не се допускат граждани.

 

За тях е обособена приемна, която се намира в залата на Общинския съвет.

 

„В тази приемна има достатъчно място, така че да може да се спазва нужното отстояние между хората, осигурени са и дезинфектанти, а също така имаме възможност да раздаваме и маски“, каза за Радио Благоевград зам.-кметът на Община Петрич Минка Салагьорова.

 

Тя допълни, че кметът на Петрич Димитър Бръчков е под домашна карантина и се чувства добре.

Автор: БНР, E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта