26 Февруари 2021
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.6121 BGN
1 GBP = 2.1951 BGN
РЕГИОН
17.11.2020 09:35

Коментари 0 / Видяна 566

Община Петрич с нови епидемични мерки от днес

Още по темата: Без такса за изхранване на децата от предучилищната възраст в община Петрич ДГ №3 „Слънце“ от вчера работи извънредно за децата на лекарите от петричката болница Кметът на Петрич Д. Бръчков предлага да отпаднат наемите за месец декември за всички, които ползват общински обекти Отменят и кукерския фестивал в Петрич Георги Ангелски напуска ОбС Петрич Община Петрич с нови епидемични мерки от днес Щабът в Петрич иска вечерен час за заведенията и удължаване на мерките до 15 ноември Въвеждат вечерен час за заведенията в Петрич Обособиха приемна за граждани в сградата на Община Петрич Три сватби в община Петрич забранени след намесата на прокуратурата и РЗИ

Вчера на свое заседание, Оперативен щаб за предприемане на мерки против разпространението на COVID – 19 в община Петрич взе следното РЕШЕНИЕ:

 

Считано от 17 ноември 2020 г. до 30 ноември 2020 г. включително, на територията на община Петрич се въвеждат следните допълнителни противоепидемични и ограничителни мерки:

 

Да бъдат отменени всички организирани масови прояви на открито и закрито, в т. ч. чествания, сватби, кръщенета, семейни празненства и др.

 

Сключването на граждански бракове и кръщенета да се осъществява в присъствието на съответното длъжностно лице по гражданско състояние и гости в залата до 10 души, но при спазване на физическа дистанция от 2 м, както и всички противоепидемични мерки.

 

Затварят се за тренировъчен процес спортна зала „Серафим Бързаков” и зала „Арена Петрич”.

 

Преустановяват се всички колективни репетиционни дейности от танцовото, актьорското, музикалното и изобразително изкуство на закрито в общински сгради и читалища.

 

Всички колективни и индивидуални спортни мероприятия със състезателен и тренировъчен характер на закрито се преустановяват.

 

Всички колективни и индивидуални спортни мероприятия със състезателен и тренировъчен характер за всички възрастови групи на открито се провеждат без публика.

 

В заведенията за обществено хранене да се създаде организация за осигуряване на дистанция от 1,5 м между облегалките на най-близко разположените столове от две съседни маси и недопускане на повече от 6 души на една маса.

 

Директорите на училища да преустановят достъпа на външни лица до физкултурните салони и спортните площадки в поверените им училища.

 

Затварят се клубовете на пенсионера и на инвалида на територията на общината с цел запазване на здравословното състояние на възрастните хора и лица с увреждания.

 

Призоваваме за отговорност към най-ценното – здравето!


Да бъдем стриктни към предписанията на здравните власти, нека не подценяваме ситуацията!

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта