27 Януари 2021
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.6121 BGN
1 GBP = 2.1951 BGN
РЕГИОН
18.11.2020 10:36

Коментари 0 / Видяна 764

В Сандански: Всички заведения с намалено работно време и без наргилета

Още по темата: Фестивалът на мелнишкото вино „Златен грозд“ се отменя! Шефът на болницата в Сандански: Не съжалявам за ваксинираните общински съветници Отлагат ритуала по хвърляне на кръста в Сандански Полиция щурмува хотел в Сандански заради скандално коронапарти Без “Синя зона” в Сандански през декември Говори семейството на Кристина, обвинена за убийството на децата си (Видео) Агенцията за закрила на детето: Няма сигнали от родителите на убитите деца в Сандански Майката-детеубийца от Сандански е спокойна в ареста! Спи, храни се добре, не плаче, не говори за децата ! Майката от Сандански, обвинена за убийството на децата си, признала: Георги ме заплаши, че ще ме принуди да се самоубия Жестоко убийство разтърси Сандански! Откриха заклани две деца

 

От днес до 30 ноември в община Сандански се въвеждат допълнителни противоепидемични мерки.

 

Училищата преминават на комбинирана форма на обучение – присъствено и в електронна среда, като процентът на едната или другата форма ще зависи от преценката на директорите, въз основа на анализ на заболеваемостта на учители и ученици.

 

Мярката за училищата е в сила до 27 ноември.

 

До 30 ноември всички заведения на територията на общината ще работят от 6.00 до 23.00 часа, въвежда се пълна забрана на употребата на наргилета в тях.

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта