27 Януари 2021
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.6121 BGN
1 GBP = 2.1951 BGN
РЕГИОН
24.11.2020 10:45

Коментари 0 / Видяна 3088

Майката-детеубийца от Сандански е спокойна в ареста! Спи, храни се добре, не плаче, не говори за децата !

Още по темата: Фестивалът на мелнишкото вино „Златен грозд“ се отменя! Шефът на болницата в Сандански: Не съжалявам за ваксинираните общински съветници Отлагат ритуала по хвърляне на кръста в Сандански Полиция щурмува хотел в Сандански заради скандално коронапарти Без “Синя зона” в Сандански през декември Говори семейството на Кристина, обвинена за убийството на децата си (Видео) Агенцията за закрила на детето: Няма сигнали от родителите на убитите деца в Сандански Майката-детеубийца от Сандански е спокойна в ареста! Спи, храни се добре, не плаче, не говори за децата ! Майката от Сандански, обвинена за убийството на децата си, признала: Георги ме заплаши, че ще ме принуди да се самоубия Жестоко убийство разтърси Сандански! Откриха заклани две деца

 

 Кристина Дунчева, майката, която закла двете си деца в Сандански, е спокойна в следствения арест в Благоевград, пише Struma. com.

 

Спи непробудно, храни се добре, не плаче. Даже вчера сутринта е протестирала, че закуската и се бави.

 

Не говори за случилото се,не споменава децата си.

 

Явно е, че жената все още не осъзнава какво е направила, което навежда на мисълта, че психичното и здраве е силно разклатено.

 

Преди дни с решение на Окръжен съд Благоевград тя бе оставена за постоянно в ареста, по преценка на окръжния съдия Красимир Аршинков.

 

Адвоктът и разказа сензационни неща за причините за сегашното и състояние, откричайки Кристина да е психично болна.

 

Според защитника и тя е в депресия, временно състояние, причинено от разприте в семейството.

 

В Сандански все още случилото се е сред най-коментираните теми.

 

Близките на Кристина продължават да обвиняват мъжа, с когото тя живеела на семейни начала в непрекъснат тормоз, довел 32 годишната жена до състоянието, в което тя грабна ножа и закла безмилостно двете си деца на 3 и 5 години.

 

Голяма част от санданчани пък защивата семейство Трайкови, твърдейки, че Георги обожавал децата си и много от нещата, които адвокатът каза за терор над малките, Ивон и Васил, са крайно неверни.

 

Бащата Георги не е на себе си след случилото се, неговият баща Васил е в болница, сестра му Силвия напусна Сандански, потънала в скръб, а майка му е със сърдечни пристъпи, зачестили след инцидента.

 

Братът на Кристина пък се върна от чужбина и говори ,говори за терор  над сестра му .....,променил я напълно. Истината ?! Продължаваме да я търсим ...

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта