22 Януари 2021
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.6121 BGN
1 GBP = 2.1951 BGN
РЕГИОН
25.11.2020 15:00

Коментари 0 / Видяна 1312

Агенцията за закрила на детето: Няма сигнали от родителите на убитите деца в Сандански

Още по темата: Шефът на болницата в Сандански: Не съжалявам за ваксинираните общински съветници Отлагат ритуала по хвърляне на кръста в Сандански Полиция щурмува хотел в Сандански заради скандално коронапарти Без “Синя зона” в Сандански през декември Говори семейството на Кристина, обвинена за убийството на децата си (Видео) Агенцията за закрила на детето: Няма сигнали от родителите на убитите деца в Сандански Майката-детеубийца от Сандански е спокойна в ареста! Спи, храни се добре, не плаче, не говори за децата ! Майката от Сандански, обвинена за убийството на децата си, признала: Георги ме заплаши, че ще ме принуди да се самоубия Жестоко убийство разтърси Сандански! Откриха заклани две деца В Сандански: Всички заведения с намалено работно време и без наргилета

Държавната агенция за закрила на детето съобщи, че не са постъпвали сигнали от родителите на двете убити деца в Сандански, предава 24 часа.

 

Ето пълното становище на Агенцията: Във връзка с трагедията с децата от гр. Сандански Държавната агенция за закрила на детето се обръща към всички медии и категорично заявява, че в Агенцията не са постъпвали сигнали нито от бащата, нито от майката на двете убити дечица.

 

ДАЗД не извършва социални проучвания или разследвания, свързани с дела за родителски права, не представя доклади в съда и не работи на терен с деца и техните семейства.

 

Екипът на ДАЗД отправя своите съболезнования и огромно съжаление към семейството и близките на децата за сполетялата ги трагедия.

 

Припомняме, че в четвъртък момче на 5 години и момиче на 3 години бяха открити мъртви в дома си в Сандански.

 

Съдът постанови постоянна мярка “задържане под стража” за тяхната майка 32-годишната Кристина Дунчева.

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта