27 Януари 2021
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.6121 BGN
1 GBP = 2.1951 BGN
РЕГИОН
01.12.2020 09:18

Коментари 0 / Видяна 632

Без “Синя зона” в Сандански през декември

Още по темата: Фестивалът на мелнишкото вино „Златен грозд“ се отменя! Шефът на болницата в Сандански: Не съжалявам за ваксинираните общински съветници Отлагат ритуала по хвърляне на кръста в Сандански Полиция щурмува хотел в Сандански заради скандално коронапарти Без “Синя зона” в Сандански през декември Говори семейството на Кристина, обвинена за убийството на децата си (Видео) Агенцията за закрила на детето: Няма сигнали от родителите на убитите деца в Сандански Майката-детеубийца от Сандански е спокойна в ареста! Спи, храни се добре, не плаче, не говори за децата ! Майката от Сандански, обвинена за убийството на децата си, признала: Георги ме заплаши, че ще ме принуди да се самоубия Жестоко убийство разтърси Сандански! Откриха заклани две деца

 

Във връзка с усложнената епидемична обстановка и новите мерки, със Заповед на кмета на община Сандански – Атанас Стоянов, временно се преустановява дейността на „Синя зона“ – Сандански, считано от 1-ви декември/до 31-декември.

 

Мярката се въвежда с цел осигуряване на условия за по-лесен транспортен достъп до здравни заведения и институции, без съответно заплащане.

 

За лицата, заплатили абонамент за периода, през който „Синя зона“ – Сандански не работи, срокът за абонаментния период се удължава с един месец.

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта