22 Януари 2021
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.6121 BGN
1 GBP = 2.1951 BGN
РЕГИОН
02.12.2020 13:30

Коментари 0 / Видяна 1872

Уволниха дисциплинарно началника на полицейския участък в Кресна

Още по темата: Уволниха дисциплинарно началника на полицейския участък в Кресна Абитуриенти от Кресна откриха балната фиеста в Пиринско Няма нов проект за вариант за участъка на автомагистрала Проверяват сигнал за изхвърлени отпадъци в р. Струма при Кресна За да стане светло в душите на всички в община Кресна Общинските съветници от ГЕРБ-Кресна против предложеното от кмета за увеличение на таксата за битови отпадъци Административен съд – Благоевград потвърди избора на кмет на община Кресна Полицията прави проверка на адресните регистрации в Кресна преди местния вот 26-годишен от Кресна на съд, изнудвал момиче в интернет с голи снимки Повишена опасност от падащи камъни в Кресненското дефиле, Предела и Папаз Чаир

Началникът на полицейския участък в Кресна, Стоичко Калаузки, бе уволнен дисциплинарно, пише Struma.com.

 

Това се случи със заповед на директора на ОД на МВР Благоевград, комисар Дойчин Дойчинов.

 

Мотивите за драстичното решение не се оповестяват, но според запознати Калаузки е освободен от работа след прикючила дисципллинарна проверка срещу него.

 

Резултатите от нея сочели нарушения по служба, които са несъвместими с работата му на полицейски началник. Засега не се знае кой ще заеме мястото на Калаузки.

 

Началникът на полицейския участък в Кресна Стоичко Калаузки бе хванат по време акция на пътната полиция да управлява личния си автомобил без задължителна застраховка “Гражданска отговорност”.
 

Автомобилът на шефа на полицията в Кресна бил дерегистриран, защото в продължение на една година е бил без застраховка.

 

Нарушенията са две. Едното е управление на МПС без гражданска отговорност, а второто е управление на дерегистриран автомобил.След случая започна дисциплинарна проверка срещу него.

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта