26 Февруари 2021
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.6121 BGN
1 GBP = 2.1951 BGN
РЕГИОН
16.12.2020 14:37

Коментари 0 / Видяна 736

Започва ски сезонът в Банско

Още по темата: В Банско вече има лаборатория за PCR Обстановката на територията на община Банско е спокойна Син и брат на свещеници, извади кръста в Банско Висока опасност от лавини край Банско Туристи подновяват резервациите си за Банско Министърът на туризма ще посети Банско Общинското ръководство в Банско с призив към гражданите за кръводаряване Откриват ски сезона в Банско, ето кои писти ще работят Започва ски сезонът в Банско Банско се готви за активен зимен сезон

Утре започва ски сезонът в Банско, съобщиха от фирмата концесионер на ски зоната.

 

Предприети са всички мерки за безопасността на туристите.

 

Те задължително трябва да покриват своите уста и нос по време на престоя в кабинковия лифт, както и на териториите на лифт станциите, както и пред касите, на които се закупуват карти.

 

Броят на пътуващите в закритите лифтови съоръжения ще бъде ограничаван.

 

Кабините ще се дезинфекцират редовно, а кабините ще се движат с максимално свалени прозорци и шлюзове за проветряване на въздуха, предава 24 часа.

 

Във всяка кабинка да бъдат поставени стикери, показващи лице с маска.

 

Разстоянието между чакащите на опашката за лифтовете трябва да е минимум един метър, пише “24 часа”.

 

В ски гардеробите е задължително покриването на уста и нос с маска.

 

Периодично ще се дезинфекцират всички контактни повърхности. Създадена е организация по недопускане струпване на лица и въвеждане спазването на физическа дистанция от 1,5 м. между ползвателите на гардеробите.

 

В ски училищата групите ще са от максимум 10 души, а преди започване на обучението ще се измерва температурата на учителите, служителите на ски училището и всички обучаеми.

 

Препоръчителна и най-безопасна е индивидуалната форма на обучение.

 

Ако турист се почувства болен, трябва да избягва контакт с други хора, да остане там, където е настанен и да се уведоми управителя или рецепциониста, за съдействие и за връзка с лечебно заведение или с тел. 112

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта