26 Февруари 2021
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.6121 BGN
1 GBP = 2.1951 BGN
РЕГИОН
21.12.2020 11:04

Коментари 0 / Видяна 13352

Полиция щурмува хотел в Сандански заради скандално коронапарти

Още по темата: Екшън в Сандански: Биха и ограбиха футболисти на столичен клуб Затварят две улици в Сандански заради ремонти дейности Тежки рокади в полицията в Сандански Фестивалът на мелнишкото вино „Златен грозд“ се отменя! Шефът на болницата в Сандански: Не съжалявам за ваксинираните общински съветници Отлагат ритуала по хвърляне на кръста в Сандански Полиция щурмува хотел в Сандански заради скандално коронапарти Без “Синя зона” в Сандански през декември Говори семейството на Кристина, обвинена за убийството на децата си (Видео) Агенцията за закрила на детето: Няма сигнали от родителите на убитите деца в Сандански

 

Шумен купон на над 40 човекa в ресторанта на хотел „Едиа“ в Сандански бе прекъснат след изненадващ щурм на полиция и РЗИ, пише Struma.com.

 

Сигнал за пиршеството пристигнал тази вечер в полицията в града, откъдето информирали РЗИ и няколко екипа пристигнали на място.

 

Оказало се, че въпреки изричната забрана, ресторантът на хотела, собственост на известния санданчанин Иван П., с прякор Ванчо Гъзи, работи на пълни обороти, а празнуващите наредени един до друг се забавлявали с луда музика и танци.

 

Всички присъстващи са доведени в полицията да подпишат протоколи, а ги грози и сериозна глоба.

 

Тлъста глоба ще плати и собственикът на ресторанта, който ще понесе и наказателна отговорност за действията си.

 

Полицаите в Сандански, проверили сигнала, решили, че нарушението може да мине само с протокол за предупреждение, но заповед от ръководството ги върна отново в хотела, за да съставят актове и глоби, разказват санданчани.

 

Крути са мерките срещу нарушителите на противоепидемичните мерки, денонощни екипи на РЗИ и полиция дежурят, за да се избягват струпвания на хора и следят за реда.

 

В случая с хотел „Едия“ е налице грубо нарушаване на мерките.

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта