26 Февруари 2021
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.6121 BGN
1 GBP = 2.1951 BGN
РЕГИОН
22.12.2020 09:42

Коментари 0 / Видяна 536

Министърът на туризма ще посети Банско

Още по темата: В Банско вече има лаборатория за PCR Обстановката на територията на община Банско е спокойна Син и брат на свещеници, извади кръста в Банско Висока опасност от лавини край Банско Туристи подновяват резервациите си за Банско Министърът на туризма ще посети Банско Общинското ръководство в Банско с призив към гражданите за кръводаряване Откриват ски сезона в Банско, ето кои писти ще работят Започва ски сезонът в Банско Банско се готви за активен зимен сезон

Този следобед в Банско се очаква да пристигне вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова.

 

Посещението й е част от кампанията по проверка на зимните ни курорти за стриктното спазване на антиковид мерките в местата за настаняване и спортните съоръжения в ски зоната.

 

На срещата ще присъства народния представител Александър Мацурев, ръководството на община Банско и представители на туристическия бранш в града.

 

Спазването на санитарно-хигиенните предписания е едно от ключовите условия страната ни да запази зеления печат за безопасност и хигиена (Safety and hygiene travel stamp), издаден от Световния съвет за пътувания и туризъм, заяви вицепремиерът.

 

Това е второто посещение на Марияна Николова в Банско в рамките на последните два месеца.

 

През ноември тя посети града, където, след лична проверка, установи, че хотелите са въвели и спазват всички утвърдени санитарни предписания.

 

На входа има поставени необходимите препарати за дезинфекция, а всеки турист се проверява за употребата на лични предпазни средства.

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта