26 Февруари 2021
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.6121 BGN
1 GBP = 2.1951 BGN
СТРАНА
05.01.2021 11:48

Коментари 0 / Видяна 508

Борисов от хеликоптер над АМ „Хемус”: Прекрасна ни е държавата, но е трудна за строителство (ВИДЕО)

Още по темата: Премиерът от Димитровград: Ако трябва със самолет ще докараме ваксините Борисов в с. Самуилово: Няма полемика за отварянето на заведенията Галъп: 70% от хората не вярват на правителството Борисов: С отпуснатите днес 30 млн. лв. продължаваме да помагаме на българските общини Правителството отпуска още 120 млн.лв. в подкрепа на българския бизнес Борисов: Чакаме 60 млрд. лв. от Европа през следващите години Премиерът Борисов пое ангажимент правителството да съдейства за транспортирането на тленните останки на алпиниста Атанас Скатов Премиерът Борисов: Отпуснатите от правителството средства отиват пряко при хората и за общини, чиито кметове са от целия политически спектър Борисов: Нашите мерки са най-либералните в света (Видео) Борисов ще участва в среща на Европейския съвет относно пандемията

Министър-председателят Бойко Борисов провери как върви строителството на магистрала "Хемус" от птичи поглед.

 

От видео в профила му във Фейсбук става ясно, че той е в хеликоптер, откъдето проверява напредъка на трасето. Министърът на финансите Кирил Ананиев е с премиера.

"Българите трябва да знаят, че нашите строители работят със световна класа", заяви премиерът.

"Това ще промени облика на Северозапада и Севера за десетилетия напред", подчерта Борисов визирайки новото трасе на магистрала "Хемус".

"Прекрасна ни е държавата, но е трудна за строителство", смята още той.

"Като тръгне магистралата веднага ще се забрави колко трудно е строена", отбеляза Борисов.

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта