01 Март 2021
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.6121 BGN
1 GBP = 2.1951 BGN
ОБЩЕСТВО
08.01.2021 11:10

Коментари 0 / Видяна 476

Явор Бахаров обжалва присъдата на Районен съд – Разлог

Още по темата: Продължава делото за смъртта на Милен Цветков Бивши началници в ГДБОП отиват на съд за подкупи от дилъри срещу протекции Съдът в Благоевград заседава по делото за смъртта на студентката, загинала на пешеходна пътека Отложиха заседание по делото срещу Явор Бахаров Съдът остави в ареста зъболекаря-измамник Съдът в Перник решава да остави ли в ареста зъболекаря-измамник Адвокатът на Кристиан: Може някой да е сложил дрога в питието му Адвокатът на Кристиан: Може някой да е сложил дрога в питието му Оставиха в ареста зъболекаря, обвинен в измами с импланти На първа инстанция дадоха 19 г. затвор за убийство в Кюстендил

 

В жалбата си пред въззивната инстанция адвокатите на подсъдимия посочват, че според тях присъдата е неправилна, необоснована и са допуснати съществени нарушения на процесуалните правила.

 

Защитата твърди, че от събраните в съдебната фаза доказателства, не може да се направи обоснован извод за това, че Я.Б. е осъществил състава на престъплението по чл. 343б, ал.1 и ал. 3от НК.

 

Искат той да бъде оправдан или изпълнението на наложеното ефективно наказание „лишаване от свобода“ за срок от една година да бъде отложено на основание чл. 66 от НК за срок от три години.

 

 Окръжен съд – Благоевград насрочи открито съдебно заседание по делото на 24.02.2021 г. от 13:30 часа.

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта