26 Февруари 2021
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.6121 BGN
1 GBP = 2.1951 BGN
СТРАНА
18.01.2021 11:59

Коментари 0 / Видяна 798

Борисов към Радев: Кои пари да спрем - на учителите, на лекарите? (ВИДЕО)

Още по темата: Премиерът от Димитровград: Ако трябва със самолет ще докараме ваксините Борисов в с. Самуилово: Няма полемика за отварянето на заведенията Галъп: 70% от хората не вярват на правителството Борисов: С отпуснатите днес 30 млн. лв. продължаваме да помагаме на българските общини Правителството отпуска още 120 млн.лв. в подкрепа на българския бизнес Борисов: Чакаме 60 млрд. лв. от Европа през следващите години Премиерът Борисов пое ангажимент правителството да съдейства за транспортирането на тленните останки на алпиниста Атанас Скатов Премиерът Борисов: Отпуснатите от правителството средства отиват пряко при хората и за общини, чиито кметове са от целия политически спектър Борисов: Нашите мерки са най-либералните в света (Видео) Борисов ще участва в среща на Европейския съвет относно пандемията

 

В понеделник преди обед премиерът Бойко Борисов се озова в Лъки.

 

Заедно с него на обиколка в региона е и зам.-регионалният министър Николай Нанков.

 

По време на обиколката Борисов подчерта, че от правителството са давали пари за улици и училища в града.

 

Пътят за Кръстова гора също бил почти готов.

 

Кметът пък уточни, че за 3 месеца правителството е осигурило 53 млн. лева за ремонт на няколко пътя в общината.

 

Щяла да продължи и концесията на оловните руди, като това ще стане още сряда.

 

Много е красивата природата ни, но скалите са ни много лоши, каза Борисов и добави, че при резки температурни разлики скалите се пукат и падат от водата.

 

Междувременно стана ясно, че държавата ще даде 470 000 лева за двете свлачища в Лъки.

 

Следобед пък ще се свиква комисията и ще се оправят деретата на всички населени места - Петърч, Костин брод, Брезница и други.

 

"Бих искал следващия път президентът да коментира - да каже кои пари да спрем? Спри двойното увеличение на заплатите на учителите, спри парите на пожарникарите... За хората на първа линия или от тези 1,4 млрд. за бизнеса? Кои пари да спрем? Или да каже - спрете "Хемус", не е важно за Варна, или Ботевград - Мездра, или спрете Европа?", недоволства Борисов и поясни, че за всички проекти са дали около 5 млрд. лева.

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта