06 Март 2021
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.6121 BGN
1 GBP = 2.1951 BGN
ОБЩЕСТВО
23.02.2021 11:00

Коментари 0 / Видяна 794

Благоевградските адвокати подеха кампания за ваксиниране срещу Ковид-19

Още по темата: Нови 106 случая на коронавирус в област Благоевград 13 от екипа на Осмо СУ – Благоевград с коронавирус Проф. Ангелов: Имаше тежка хакерска атака към електронния регистър за ваксините Искат връщането на по-строгите Ковид мерки Разкриха още едно отделение за пациенти с коронавирус в МБАЛ-Благоевград Пандемията ще отслабне след година, прогнозира шеф от СЗО Пациентите с усложнения от Ковид-19 в Благоевград се увеличават, сред тях и директор на училище Всички в ЕС ще са имунизирани до септември, обяви еврокомисарят по ваксините Над 7000 вече се регистрираха онлайн за ваксиниране Локално ще се въвеждат противоепидемични мерки в местата с повишени нива на заболяемост

 

Благоевградските адвокати също предприеха кампания за ваксиниране срещу Ковид-19.

 

В адвокатската колегия започна изготвяне на списък и първите 40 желаещи ще бъдат подадени в РЗИ, заяви председателят Мария Георгиева.

 

„Адвокатите са ежедневно в рискова среда заради естеството на работата им – посещават клиенти в следствения арест, ходят в полицията.

 

Имаме колеги, които са със заболявания, или са във възрастова група над 60 години, и имунизирането им не търпи отлагане. Не може да си ваксинират полицаи и съдии, а ние да изчакваме.

 

Затова отправих запитване до Министерство на здравеопазването и  желаещите от благоевградската колегия ще бъдат включени в имунизационния календар”, обясни адвокат Мария Георгиева.

 

Изготвянето на списъка е започнало миналия петък, като първоначално определеният краен срок е бил до вчера на обяд. Срокът обаче ще бъде удължен и списъкът остава отворен, заяви шефката на адвокатската колегия, която също ще се ваксинира.

Автор: в. Струма, E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта