16 Януари 2022
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.6121 BGN
1 GBP = 2.1951 BGN
ОБЩЕСТВО
14.01.2022 11:43

Коментари 0 / Видяна 2372

Ексуправителят на онкоболницата в Благоевград д-р Георги Георгиев напуска, започва работа в клиниката на д-р Мазнейков София

 

Ексуправителят на онкболницата в Благоевград д-р Георги Георгиев започва работа в софийско лечебно заведение.

 

Днес е последният му работен ден в СБАЛО „Св. Мина“, а в понеделник се присъединява към екипа на болница „Св. София“ на петричанина д-р Христо Мазнейков.

 

Д-р Георгиев е единственият патолог в Благоевградска област, който е с богат професионален опит. Той има 31-годишен стаж като лекар, от които 20 години в онкологията, а в продължение на 7 години беше управител на СБАЛО „Св. Мина“.

 

Преди два месеца и половина по предложение на кмета Илко Стоянов той изненадващо бе сменен от ръководната позиция с решение на общинските съветници, на която бе назначен общинският съветник, хирургът д-р Теодор Велчев.


„Пожелавам успех на колегите, Благоевград заслужава добри лекари и медицински специалисти“, каза д-р Георгиев и добави, че напуска, след като е изтекло едномесечното му предизвестие.

 

През последните два месеца той е обучил млад лекар патолог, който да го замести. Освен като патолог в софийската болница д-р Георгиев ще продължи да работи и в лаборатория „Цитилаб“, както и да ръководи УС на Българския лекарски съюз в Благоевград. 

Автор: в. Струма, E79 News; Снимки: Архив
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта